Trenere

Ingrid Benjaminsen

COACH

CrossFit level 1 Trainer

Personlig Trener AFPT

Trener 3, NGTF

kostholdsveileder AFPT

Ingrid har flere års erfaring som turntrener, og er sertifisert trener 3 for Norges gymnastikk og turnforbund. Hun har drevet med CrossFit siden 2015


"Idrett og fysisk aktivitet har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har drevet med forskjellige idretter som turn, fotball, svømming, ridning, friidrett og ski. I flere år jobbet jeg som turntrener for barn i alle aldre. Jeg er veldig glad i både å lage og spise god mat. Og surt vingummi fra Bassetts er min største svakhet"

Magnus Bjørsvik

COACH

CrossFit Level 2 Trainer

Eleiko Strength Coach 1

MSc. Biotechnology

 

 

Magnus er veldig glad i å stå på ski og å brygge øl. Magnus startet med CrossFit i 2011, og har siden utdannet seg til trener, og jobbet som trener i Norge og Sør-Afrika.

 

«Jeg har drevet mye med idrett og fysisk aktivitet siden jeg var liten, og bl.a vært innom langrenn, klatring, randonne, fotball og vanlig styrketrening».

Nora Selnes Opdal

COACH

CrossFit level 1 Trainer

“Fysisk aktivitet har alltid vært viktig for mæ. 
Har vært innom taekwondo, fotball, og dans.
Æ har dansa i hiphop-crew og jobba som hiphop, house og dancehall-instruktør. Og æ elske fjelltura i Nord-norsk sommer!
Min store kjærlighet fant æ når æ starta med Crossfit i 2017. Æ har også et stort engasjement for å skape mere åpenhet rundt psykisk helse. Og æ vil jobbe mot at flere kan finne støtte og styrke gjennom fysisk aktivitet. Æ elske burger og godt øl, og e ekstremt dårlig på å dele mat. Har også en stor svakhet for romantiske komedia” 

Inga Medbø

COACH

CrossFit level 1 Trainer

Personlig Trener NIH

TRX Trener

Basisball Trener

Inga er veldig glad i pappas nybakte hveteboller, med hjemmelaget bringebærsyltetøy og pisket krem.  Hun har jobbet som treningsinstruktør siden 2015, og startet med Crossfit sommeren 2017 i USA.   

 

«Jeg er oppvokst i en turglad familie, min første lavo tur var jeg knapt 9 mnd gammel. Senere har jeg vært gjennom ett mangfold av idretter og aktiviteter som håndball, klatring, randonee, løping, og styrketrening».

Martin Dønland

COACH

CrossFit level 1 Trainer

Håndball trener 2

Målvakt trener 1

Martin er utdannet CrossFit level 1 coach og har alltid et smil på lur. Martin er både trener (nivå 2) og spiller i Tromsø håndballklubb, han har nettopp lært seg å like laks 🐟
 

 

'Idrett og fysisk aktivitet har alltid vært viktig for meg. Jeg har drevet med idretter som håndball og fotball, og er ofte på fjellturer både sommer og vinter'

 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2017 FunLab AS